Bose Professional on pühendunud professionaalsele helikvaliteedile ja on enam kui 50 aastat arendanud helisüsteeme, mida on lihtne projekteerida, paigaldada ja kasutada meelelahutus- äri- ja konverentsivaldkonna jaoks.

Bose Pro eesmärgiks on suurepäraste elamuste loomine professionaalse helikvaliteedi kaudu. 

Ja see on enamat kui murranguliste uuenduste loomine, mis aitas kujundada tervet tööstust. See tähendab nende tehnoloogiate rakendamist reaalsete professionaalsete helitoodete ja lahendustega, mis aitavad pakkuda unustamatuid hetki.

Bose PRO tooted e-poes!

Bose Professionali ajaloost võib välja tuua järgmised saavutused:

  • 1972 tuuakse turule esimesed Bose 800 Professional kõlarid – spetsiaalselt muusikutele mõeldud läbimurdelise tehnoloogiaga, mis hakatakse laialdaselt kasutama kontsertidel ja avalikel esinemistel. Sellest saab kiiresti tõeline bestseller.
  • 1988.aastal on Bose esimene ettevõte, kes on sõlmib lepingu, mis pakub Kanadas Calgarys toimuvatel taliolümpiamängudel helisüsteeme igaks sündmuseks.
  • 1994 teatab Bose uuest tehnoloogiast, mis võimaldab akustilistel inseneridel ja nende klientidel kuulda heli, mida kuulaja kogeb mõnel konkreetsel istekohal – enne hoone ehitamist või heliseadmete paigaldamist. Seda tehnoloogiat kasutatakse täna tuhandetes projektides, sealhulgas Sixtuse kabelis, Mekas, olümpiapaikades ja tuhandetes teistes hoonetes, mis kasutavad seda oma helisüsteemide kujundamiseks.
  • 2003 tutvustab Bose esinemiseks mõeldud L1 süsteeme.  See on täiesti uue lähenemine muusika võimendamisele. L1 on kompaktne ja kergesti teisaldatav helisüsteem, mis on loodud asendama tavalisi põrandamonitore ja taustavõimendeid.
  • 2011.aastal tuuakse pika uurimistöö tulemusena turule RoomMatch kõlarid ja PowerMatch konfigureeritavad võimendid. Need professionaalsed süsteemid võimaldavad aviuia helikvaliteedi kontserdisaalised ja kunstikeskustes täiesti uuele tasemele

Bose Professional on kõikjal meie ümber, pakkudes suurepärast heli kõikjal maailmas: staadionitel, kontsertsaalides, areenidel, restoranides, koolides, kauplustes, hotellis jne.

Ka Eestis on Bose tooteid mitmetes avalikes ruumides: KUMU, ERM, Viimsi Spa, V Spa, restoran NOA, restoran Tuljak jm avalikud ruumid. Samuti võib Bose kõlarid tihti näha kontsertidel.