Tagastamine

www.tedra.ee e-poest ostetud toodetele kehtib 14-päevane tagastusõigus. Ostjal on õigus tagastada kaup ilma põhjenduseta 14 päeva jooksul alates kauba kättesaamisest. 

Kauba tagastamise soovi korral palume saata meile vabas vormis info e-maili teel, seejärel lepime kokku sobivaima tagastamise viisi.

Kauba tagastamise kulud kannab ostja, välja arvatud juhul, kui tagastamise põhjus seisneb asjaolus, et tagastamisele kuuluv asi ei vasta tellitule (nt vale või defektiga toode).

14-päevase tagastamisõiguse kasutamiseks peab tagastatav kaup peab olema terve ja ilma kasutusjälgedeta ning originaalpakendis. Tootega tutvumise eesmärgil on Ostjal õigus pakend avada selleks ettenähtud viisil (enamuses on pakend avatav vastava teibi või kile eemaldamisel), et veeduda kauba olemuses, omadustes ja toimimises viisil nagu see on lubatud kauba testimiseks füüsilises poes.  

Korretse ja heas korras tagastatud kauba eest tasutakse raha täies mahus ostja arvelduskontole 7 tööpäeva jooksul alates kauba kättesaamisest.

Kui ostja on kaupa kasutanud muul viisil, kui on vajalik tootega tutvumiseks, omaduste ja toimimise veendumiseks ning toote või orginaalpakendi seisukord on seeläbi kahjustatud, vastutab ostja kauba väärtuse languse eest. Müüjal on sel juhul õigus tagastatavat summat vähendada. Sellistel juhtudel lepitakse tagastatav summa iga juhtumi korral eraldi kokku.Erandiks on juhtumid, kuid tootel on ilmnenud 14 päeva jooksul tehniline probleem, mida saab käsitleda garantiina. Sellisel juhul saab vahetada või tagastada ka kasutusjälgedega tooteid. Täpsemat infot vaata: link